Олімпійський челендж
2 Лютого 2021
Олімпійський челендж

У період з 11 по 23 січня Івано-Франківське відділення Національного Олімпійського Комітету України провело активність за участю відомих спортсменів Прикарпаття, його метою було підвищення рівня рухової активності населення під час зимових канікул та карантинних обмежень.

Семеро відомих спортсменів Івано-Франківщини запропонували для виконання комплекси вправ, які учасники могли виконати у домашніх умовах:

Галина Облещук – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (штовхання ядра), учасниця багатьох чемпіонатів Європи та світу, учасниця ХХХІ літніх олімпійських ігор 2016 року в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія)

Дарія Згоба – заслужений майстер спорту України зі спортивної гімнастики, чемпіонка Європи 2007 року з спортивної гімнастики, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай).

Ірина Шепетюк – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики,  багаторазова чемпіонка та призерка України  з бігу на 100  та 200 м, багаторазова призерка Кубків Європи в естафетному бігу 4х100 м, чемпіонка молодіжного чемпіонату Європи у 2003 році в естафетному бігу 4х100 м, учасниця ХХVІІІ  літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція)  та ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай).

Надія Діденко – майстер спорту України міжнародного класу з фрістайлу, учасниця ХХ зимових Олімпійських ігор 2006 року у м. Турин (Італія), ХХІ зимових Олімпійських ігор 2010 року у м. Ванкувер (Канада) та ХХІІ зимових Олімпійських ігор 2014 року у м. Сочі (Росія), стипендіат Національного олімпійського комітету України, багаторазова чемпіонка України, призерка та переможець багатьох етапів кубка світу з фрістайлу.

Віктор Поляков – майстер спорту України міжнародного класу з боксу, чемпіон України, учасник  чемпіонату світу 1998 року, срібний призер чемпіонату Європи 2002 року, учасник ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція), чемпіон світу з боксу серед професіоналів 2017 року за версією світової боксерської асоціації.

Христина Юдкіна і Валерій Літанюк – майстри спорту України міжнародного класу, члени збірної команди України на дистанції 50 км. Чемпіони Командного Кубку Європи зі спортивної ходьби (м. Алітус-2019,Литва), учасники Чемпіонату світу (м. Доха-2019, Катар).
Валерій кандидат на участь в Олімпійських іграх 2021.

Для участі у заході зареєструвалося понад три десятки учасників, проте не всім вдалося проявити необхідну наполегливість та здолати завдання провідних спортсменів Прикарпаття.

Наприкінці минулого тижня було підведено підсумки та нагороджено учасників, що виконали умови Олімпійського челенджу. Учасників відзначено медалями, грамотами та подарунками від відділення НОКу в Івано-Франківській області.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X