Олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна провела зустріч зі школярами Тернопільщини
15 Квітня 2021
Олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна провела зустріч зі школярами Тернопільщини

Чемпіонка Європи та світу з біатлону, олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна зустрілася зі школярами Тернопільського району. Серед дітей, які прийшли на зустріч, були учні школи №8, у якій навчалася спортсменка. Олена розповіла учням, як почала займатися біатлоном, про свої досягнення і плани на майбутнє.

За словами спортсменки, біатлоном вона займається 20 років. Тричі, коли Олена хотіла залишити спорт, тренер Олег Бунт відмовляв її від цього.

“Пам’ятаю, тренер сідає, бере мене за руку і каже: Олено, ну чекай, ну відпочинь, схаменися, у тебе ще все вийде. Так він казав і, в результаті, я добігалась до олімпійського золота. Тому, якщо у вас щось не вдається або змучились, – ніколи не здавайтеся відразу. Спочатку добре подумайте і тільки потім рубайте ту гілку, на якій сидите”.

Олена розповіла, що у дитинстві ходила на танці.

“Танці мені дуже подобалися, але я завжди із запізненням оплачувала заняття, тому що не було в сім’ї грошей. Мене зневажали за те, що я була бідною. Мене ставили на задвірки на сцені, на тренуваннях на мене уваги не звертали. І якось, після тренування, я підійшла до вчителів і сказала, що більше на тренування не прийду. Після того вдома я сказала мамі: “мамо, там бідних не люблять, я більше туди не піду”.

11-річний Дмитро Жирук запитав Олену Підгрушну, чим вона хоче займатися у майбутньому. Вона відповіла – хоче бути тренером. Школяр каже, що він теж займається зимовими видами спорту, тому вболіває за спортсменку і цікавиться її кар’єрою.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X