#OlimpicLab з нагоди Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку.
8 Квітня 2021
#OlimpicLab з нагоди Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку.


З нагоди Міжнародного дня спорту на благо миру та розвитку та Всесвітнього дня здоров”я відділенням НОК України в Івано-Франківській області реалізовано захід НОК України та Coca-Cola Foundation #OlimpicLab, модуль «Чат з олімпійцем та лідерські навички». Захід організовано спільно з Івано-Франківським державним коледжем технологій та бізнесу.

Учасників заходу, а це близько восьми десятків студентів та працівників галузі фізичного виховання та здоровˈя привітали гості:
– голова відділення НОК України в Івано-Франківській області – Мирослав Карабін; – директор Івано-Франківського коледжу технологій та бізнесу – Василь Бабінець;- відповідальний секретар відділення НОК України в Івано-Франківській області – Володимир Антонець;- Тетяна Ляхович – учасниця ХХVІІ, ХХVІІІ, ХХІХ літніх Олімпійських ігор з легкої атлетики;- Ірина Шепетюк – учасниця ХХVІІІ та ХХІХ літніх Олімпійських ігор з легкої атлетики;- Сервін Сулейманов – учасник ХХVII літніх Олімпійських ігор з боксу; – Надія Діденко – учасниця ХХ, ХХІ та ХХІІ зимових Олімпійських ігор з фрістайлу.

У вітальному слові Мирослав Карабін привітав присутніх з Міжнародним днем спорту на благо миру та розвитку, передав вітання від президента НОК України, Героя України – Сергія Бубки з цієї нагоди та побажав всім присутні залишатися завжди сильними духом і тілом.

Після вітальних слів відбулася жвава бесіда між гостями та студентами на тему ролі фізичної культури та спорту в житті спортсменів-олімпійців та у повсякденному житті студентської молоді. Відзначаємо високу активність студентів у процесі спілкування та різносторонність тем якими вони цікавились.

У свою чергу спортсмени-олімпійці надавали грунтовні відповіді та ділилися власним досвідом з тієї чи іншої тематики.

У другій половині заходу увагу присутність привернули до не менш важливого напрямку – це здоровˈя. У своїй доповіді про стан справ з покращення здоровˈя студентської молоді в рамках проекту “Школа сприянню здоровя” керівник навчального закладу Василь Бабінець відзначив важливість поширення тенденцій до здорового способу життя у молоді та важливу роль у розвитку спортивної інфраструктури загалом, як факторів покращення здоровˈя населення нашої держави, а звідси, покращення якості життя кожного громадянина зокрема.


На завершення заходу всі присутні долучились до всесвітнього челенджу #WhiteCard піднявши перед собою білі картки та зробили спільне фото!

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️
Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X