“Однозначно краще, ніж минулого року”. Що сказав Санітра про старт збірної України на Кубку світу
26 Листопада 2021
“Однозначно краще, ніж минулого року”. Що сказав Санітра про старт збірної України на Кубку світу

Як тренер чоловічої команди оцінив результат першої гонки.

Чоловіча збірна України провела першу гонку сезону на рівні Кубка світу. П’ять українських біатлоністів виступили в індивідуальній гонці в Естерсунді.

Як і представникам жіночої команди, двом українським біатлоністам вдалося посісти високі місця в Естерсунді. Причому найкращий результат показав Антон Дудченко, що випередив Дмитра Підручного та посів 24-е місце.

Читайте також: Два українці – у топ-30 першого старту чоловіків на Кубку світу: результати індивідуальної гонки

Під час гонки головний тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра дав флешкоментар Суспільне Спорт за підсумками результатів трьох біатлоністів – Дмитра Підручного, Богдана Цимбала та Антона Дудченка. Він залишився задоволений рухом по дистанції Підручного та Дудченка та не має претензій щодо трьох хиб на стрільбищі.

“Підручний, Цимбал і Дудченко з трьома промахами. Шкода через ці два промахи у Підручного [на останньому вогневому рубежі], оскільки він дуже добре тактично біг. Під час першої стрільби лежачи в нього не закрився перший габарит – такий, який міг би закритись. Дудченко потрапив у порив вітру під час стрільби, зробив корекцію, але є два промахи. Теж така тактична помилка”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X