НОК України підбив підсумки роботи в 2020 році
11 Грудня 2020
НОК України підбив підсумки роботи в 2020 році



10 грудня під головуванням президента Національного олімпійського комітету Сергія Бубки в режимі онлайн відбулося засідання ХХХV Генеральної асамблеї НОК України. Учасників зібрання привітали голова Підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту Ольга Саладуха, Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко.

В рамках засідання був заслуханий звіт про діяльність Національного олімпійського комітету України і Виконкому НОК України у 2020 році.

«Ситуація, яка склалась у світі потребує від нас гнучкості, креативності і рішучості в діях. І перенесення Олімпійських ігор в Токіо – це не просто надзвичайний захід, а історичне рішення, прийняте для захисту здоров’я сотень тисяч людей, що беруть участь в Іграх. Зараз людство як ніколи відчуло значимість олімпійського руху і Олімпійські ігри стануть потужним сигналом надії для світу в ці безпрецедентні часи», – підкреслив Сергій Бубка.

За словами президента НОК, попри усі труднощі Олімпійський комітет, маючи повну підтримку від Президента України Володимира Зеленського, Кабінету Міністрів, профільного Комітету Верховної Ради і Міністерства молоді та спорту, зумів успішно трансформувати свої проекти, ефективно виконати взяті на себе зобов’язання, продовжити програми підтримки атлетів, тренерів, суб’єктів олімпійського руху, значно посиливши науково-освітню діяльність.

Делегати визнали роботу Олімпійського комітету такою, що відповідає Статуту НОК та потребам суспільства. Найвищий керівний орган НОК заслухав також звіт ревізійної комісії, затвердив план бюджету на 2021 рік, ухвалив Антидопінгові правила олімпійського руху України та ротацію членів НОК України відповідно до звернень, що надійшли від суб’єктів олімпійського руху.

Також в ході конференції Відділення НОК України у Івано-Франківській області було відзначено нагородою “За розвиток олімпійського руху в Україні “!Нам надзвичайно приємно, що нашу роботу відзначили, на такому високому рівні!

Щиро дякуємо за допомогу у розвитку олімпійського руху в нашому регіоні: працівникам Національного олімпійського комітету України, тренерам, волонтерам, олімпійцям Прикарпаття, керівникам ОТГ, загальноосвітніх шкіл, спортивних шкіл.

Завдяки вам, ми отримали цю відзнаку, і надалі продовжимо працювати на благо та розвиток наших дітей!

Зі звітом про діяльність НОК України в 2020 році можна ознайомитись на офіційному сайті за посиланням http://noc-ukr.org/…/zvit-pro-diyalnist-nok-u-2020-roci/

Відділення НОК України в Івано-Франківській області

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК#Спорт#СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X