“Нам під силу друге місце в групі”. Лідерка збірної України Ольга Овдійчук – про відбір на ЧС-2023
18 Листопада 2021
“Нам під силу друге місце в групі”. Лідерка збірної України Ольга Овдійчук – про відбір на ЧС-2023

Суспільне Спорт поспілкувалося з футболісткою Ольгою Овдійчук про початок кваліфікації на чемпіонат світу, шанси збірної на вихід із групи та нестачу підтримки вболівальників.

Жіноча збірна України з футболу розпочинає наступний етап відбору до чемпіонату світу-2023 і 26 листопада (21:35) зустрінеться на виїзді з Шотландією вже під керівництвом нового наставника – іспанця Луїса Кортеса. А 30 листопада команда зіграє з Угорщиною.

До цього Україна вже провела два домашні матчі проти Фарерських островів (4:0) та Іспанії (0:6) і наразі посідає третє місце в групі після збірних Іспанії й Шотландії з трьома очками. Для прямого виходу на чемпіонат світу необхідно посідати перше місце, а для потрапляння до плей-оф кваліфікації – друге.

Читайте також: Жіночу збірну України з футболу очолить найкращий тренер Європи 2021 року

Про те, наскільки це можливо, та про оцінку перших матчів Суспільне Спорт розповіла одна з лідерок команди – нападниця “Житлобуду-1” Ольга Овдійчук.

  • Про матч із Фарерськими островами

“З Фарерами репетиція була. Ми відпрацьовували свої схеми, ігрові моменти. Багато чого вдалося з тою командою, бо рівень у них слабший, хоча він росте. Це хороша, чіпка команда. Багато гравців виступають у чемпіонатах Данії, Швеції. Але для нас рівень інших команд не те, щоб не важливий, та більше дивимося на свою гру”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X