Михайло Романчук – про підготовку та збори перед Олімпіадою в Токіо
24 Травня 2021
Михайло Романчук – про підготовку та збори перед Олімпіадою в Токіо

Український плавець – ексклюзивно Суспільне Спорт про підготовку до виступів на Олімпійських Іграх у Токіо.

Михайло Романчук востаннє брав участь у змаганнях із плавання ще в листопаді 2020 року. Тоді український призер світових першостей на турнірі в Будапешті здобув золоту нагороду у дисциплині 800 метрів вільним стилем.

У 2021 році Романчук поки що не змагався на міжнародних змаганнях, здобувши дві медалі на на чемпіонаті України (перемоги у дисциплінах 400 та 800 метрів вільним стилем). Але готується до найближчого чемпіонату Європи, який також прийматиме столиця Угорщини.

Український плавець в ексклюзивному коментарі Суспільне Спорт розповів про підготовку до чемпіонату Європи, а також до Олімпіади-2020. Романчук отримав олімпійську ліцензію і братиме участь у дисциплінах 800 та 1500 метрів вільним стилем.

  • Про те, чи відбудеться Олімпіада-2020

“Сподіваюся, що наш світ рухається і, не дивлячись ні на що, він є більш розвиненим, ніж 10-20 років тому. З будь-якої проблеми світ може знайти рішення. Сподіваюся, що Олімпіада відбудеться за планом”.

  • Про збір у Туреччини перед Євро з плавання

“Єдина країна, в яку ми можемо зараз виїхати – Туреччина на збір. Зараз сидимо в Дніпрі, оскільки є деякі організаційні проблеми із перебуванням у Туреччині – здається, там можна сидіти 90 днів – півроку. Вирішили зараз побути в Дніпрі, а наступний збір, який відбудеться з 10 квітня, провести в Туреччині – 5 тижнів як основна підготовка до чемпіонату Європи, який відбудеться в травні”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X