Моя Олімпійська сім’я
29 Грудня 2021
Моя Олімпійська сім’я


28 грудня 2021 року на базі ліцею № 23 імені Р.Гурика Івано-Франківської міської ради до дня Святого Миколая пройшли сімейно-спортивні естафети під гаслом «Моя Олімпійська сім’я», організовані спільно Івано-Франківською ОДЮСШ та відділенням Національного олімпійського комітету України в Івано-франківській області. Метою проведення такого свята є залучення до здорового способу життя та створення дружніх стосунків між родинами та популяризація фізичної культури, спорту та олімпійських цінностей серед населення міста Івано-Франківська.


Привітали учасників непересічного, святкового спортивного змагання запрошені гості: директор ліцею №23 ім.Романа Гурика – Микола Василик; представниця відділення НОК України в Івано-Франківській області – Тетяна Мисак.


Ініціаторами та організаторами святкового дійства стали тренери-викладачі відділення баскетболу Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи – Аїда Євтушенко та Михайло Костів, які також привітали всіх учасників заходу з прийдешніми святами та побажали всім вдалих стартів і перемог, а наймолодшим учасникам – досягнення олімпійських вершин.


У заході прийняли участь вісім родин, а загалом це близько тридцяти учасників які змагались у командних та особистих естафетах та конкурсах.


Всі учасники спортивного свята отримали подарунки, позитивні емоції, помірне фізичне навантаження, а переможці ще й ексклюзивні кубки.


Спільне фото на згадку підвело підсумок святкового спортивного змагання.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X