Моя Олімпійська мрія очима дзюдоїстів Прикарпаття
21 Грудня 2021
Моя Олімпійська мрія очима дзюдоїстів Прикарпаття

20 грудня 2021 року  до юних дзюдоїстів дитячо-юнацької спортивної школи №1 Івано-Франківської обласної ради завітав проект Національного олімпійського комітету України «Моя Олімпійська мрія».

Проект спрямований на популяризацію олімпійських ідеалів та цінностей,   залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, здорового способу життя, спонукання до спортивних амбіцій вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Юних спортовців привітала представниця відділення НОК України в Івано-Франківській області – Тетяна Мисак та наголосила,  що у житті необхідно мати мрію бо її наявність мотивує, заряджає та веде вперед. Головне – мрійте, вірте в себе та досягайте поставленої мети! Вміння працювати у команді, прислухатися до порад досвідченого тренера й наполегливо тренуватися – без цього спортсмену важко досягнути спортивних олімпів!

На завершення учасники отримали подарунки із символікою Національного олімпійського комітету України та набір спортивного інвентарю, який складається з м’ячів,  що стане в пригоді під час тренувань та сприятиме досягнення спортивних результатів.

 Спільне фотона пам’ять підвело підсумок заходу.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X