Івано-Франківський OlimpicLab
27 Травня 2021
Івано-Франківський OlimpicLab


26 травня 2021 року відділенням НОК України в Івано-Франківській області було реалізовано модуль “Загальнолюдські та олімпійські цінності” всеукраїнського проекту НОК України – OLYMPICLAB, який було проведено з учнями Івано-Франківського ліцею № 24.


Загалом в заході прийняло участь близько 30 учасників, серед яких були:
– ректор Прикарпатського Національного університету імені Василя Стефаника, президент федерації бадмінтону Івано-Франківської області – Ігор Цепенда;
– голова відділення НОК України в Іваано-Франківській області – Мирсолав Карабін;
– заступник декана з наукової роботи факультету фізичного виховання і спорту– Богдан Лісовський;
– представники відділення НОК України в Івано-Франківській області – Василина Заяць та Володимир Антонець.


Також до заходу доєднались відомі олімпійці Прикарпаття, а саме заслужений майстер спорту з спортивної гімнастики, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор – Дарія Згоба, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця ХХХІ літніх Олімпійських ігор – Галина Облещук.


Розпочався захід з привітальних слів директора ліцею – Ігоря Мельничука, ректора університету та голови відділення НОК України в Івано-Франківській області. Також до привітань долучились і відомі олімпійці Прикарпаття. Всі гості відзначили важливість фізичних вправ у формуванні та становленні гармонійно-розвинених і здорових особистостей.

Сам модуль було реалізовано за допомогою одного з найбільш динамічних видів спорту – бадмінтону. В процесі заходу голова федерації бадмінтону Івано-Франківської області провів майстер клас з цього виду спорту, розповів цікаві факти про бадмінтон та про те, які олімпійські цінності присутні в цьому виді спорту і як тісно вони переплітаються із загальнолюдськими. Після теоретичної частини заходу, ліцеїсти мали змогу продемонструвати свої вміння гри в бадмінтон разом з учасницями Олімпійських ігор, що неабияк підняло настрій ліцеїстам.


На завершення заходу усі учасники OlympicLab отримали подарунки з олімпійською символікою від відділення Національного олімпійського комітету в Івано-Франківській області та зробили традиційне спільне фото.


✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук –https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua


#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ #OlympicLab

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X