ІІІ зимові Юнацькі Олімпійські ігри 2020 року
10 Січня 2020

ІІІ зимові Юнацькі Олімпійські ігри 2020 року розпочалися з церемонії відкриття на Vaudoise Arena в Лозанні. Церемонія була сповнена приємних сюрпризів та несподіванок, адже 8 тисяч глядачів змогли сповна насолодитися цікавими історіями, які підкреслювали олімпійський дух на тему «Домівка».

Учасників традиційного параду спортсменів, а саме представників та прапороносців 79 Національних олімпійських комітетів, на спортивній арені зустріли гучними аплодисментами. Протягом концертної програми на великому екрані арени з’являлися відеокадри із церемонії відкриття, яка йшла паралельно у Санкт-Моріці.

Відзначимо, окрім спортивної складової захід ознайомив гостей із швейцарською культурою та традиціями, а також об’єднав новаторські та творчі підходи країни-господаря Юнацьких Олімпійських ігор-2020.

Традиційно церемонія відкриття ознаменувалася підняттям олімпійського прапору, клятвами спортсменів, тренерів та суддів й запаленням олімпійського вогню.

З вітальними словами до учасників звернувся президент Міжнародного Олімпійського Комітету Томас Бах та голова Організаційного комітету Лозанни-2020 Віржині Февре. Президент Швейцарської конфедерації Сімонетта Соммаруга оголосила ІІІ зимові Юнацькі Олімпійські ігри відкритими!

Вже завтра свою змагальну програму розпочинають наші представники гірськолижного спорту, фігурного катання, хокею 3х3.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X