DO LIKE OLYMPIANS в Івано-Франківську
10 Лютого 2021
DO LIKE OLYMPIANS в Івано-Франківську

9 лютого 2021 року до ліцею №19 Івано-Франківської міської ради завітав проект Національного олімпійського комітету України DO Like OLYMPIANS, в рамках якого учні ліцею мали можливість зустрітись, поговорити та позайматись фізичними вправами разом із – майстром спорту України міжнародного класу з боксу, п’ятиразовим чемпіоном України з боксу, переможцем кубку Європи серед дорослих, чемпіоном Світу серед юніорів, учасником ХХVII літніх Олімпійських ігор 2000 року в м. Сідней (Австралія) – Сервіном Сулеймановим

Урок традиційно розпочався із знайомства та короткої бесіди з історії успіху спортсмена-олімпійця та порад, що та як потрібно робити щоб досягнути успіху і не тільки у спорті але й у житті загалом.
Далі була розминка, яка завжди передує основним фізичним навантаження, чи то на уроці фізичного виховання, чи то перед відповідальним стартом на Олімпійських іграх! У розминці разом з дітьми прийняв участь і титулований гість. Всі разом виконали комплекс загальнорозвиваючих вправ та підготували власні організми до справжніх баталій, які мали місце у спортивній залі під час ігрових естафет.

На завершення зустрічі всі учасники отримали подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській області, заряд позитивних емоцій, яких не вистачало через затяжну пандемію та пов’язані з нею обмеження.


✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X