DO LIKE OLYMPIANS в Івано-Франківську
29 Жовтня 2021
DO LIKE OLYMPIANS в Івано-Франківську


27 жовтня 2021 року до ліцею №16 Івано-Франківської міської ради завітав проект Національного олімпійського комітету України «DO Like OLYMPIANS», в рамках якого учні ліцею зустрілись та поговорили із відомим спортсменом – учасником ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція), майстром спорту України міжнародного класу з боксу – Віктором Поляковим.

Разом з Віктором до ліцеїстів завітали і представники відділення НОК України в Івано-Франківській області Володимир Антонець та Тетяна Мисак.

Захід розпочався із знайомства та короткої бесіди з історії успіху спортсмена-олімпійця та порад, що та як потрібно робити щоб досягнути успіху і не тільки у спорті але й у житті загалом. Далі була розминка, яка завжди передує основним фізичним навантаження, чи то на уроці фізичного виховання, чи то перед відповідальним стартом на Олімпійських іграх, яку провів титулований гість. Всі разом виконали комплекс вправ з елементами боксу та підготували власні організми до справжніх баталій, які мали місце у спортивній залі під час ігрових естафет.

На завершення зустрічі всі учасники отримали подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській області, заряд позитивних емоцій, яких не вистачало через затяжну пандемію та пов’язані з нею обмеження.
Підсумком заходу стало спільне фото.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X