Do like Olympians для юних дзюдоїстів
1 Листопада 2021
Do like Olympians для юних дзюдоїстів


З нагоди Всесвітнього Дня дзюдо, який щорічно відзначається 28 жовтня, цьогоріч в Івано-Франківській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі було реалізовано проект НОК України “Do like Olympians” спрямованого на промоцію головних олімпійських цінностей – дружби, поваги і досконалості.

Гостем заходу був – учасник ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція), майстер спорту України міжнародного класу з боксу – Віктор Поляков.

Юні дзюдоїсти провели активну бесіду із Віктором в ході якої окрім того що дізнались багато нових “секретів” з розряду підготовки спортсменів високого класу, якими поділився відомий спортсмен, також отримали позитивний енергетичний заряд, який маємо надію, дозволить їм досягнути поставлених цілей у навчально-тренувальному процесі.Традиційна розминка, як засіб підготовки організму спортсмена до виконання головних завдань, незалежно від його рівня, відбулася одразу після завершення теоретичної частини.

Особливістю цієї було те що провів її Віктор Поляков, а юні спортсмени вправно виконували запропоновані вправи, незважаючи що більшість із них мала виражений боксерський ухил.
Після розминки діти продемонстрували Віктору свої вміння та навички, які вони освоїли за час відвідування секції з боротьби дзюдо.

На завершення заходу всі діти отримали подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України з рук Віктора Полякова та представниці відділення НОК України в Івано-Франківській області Тетяни Мисак та зробили спільне фото з дітьми у стрибку, яке вже встигло стати «візитною карткою» проекту «Do like Olympians».

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X