«DO LIKE OLYMPIANS» для школярів ліцею 21 Івано-Франківської міської ради
4 Листопада 2022
«DO LIKE OLYMPIANS» для школярів ліцею 21 Івано-Франківської міської ради

4 листопада у ліцеї 21 Івано-Франківської міської ради було проведено захід Національного олімпійського комітету України «DO LIKE OLYMPIANS» для школярів, загалом в заході прийняло участь близько 60 учасників, також на захід завітала директор школи Олександра Лесюк .

З вітальними словами до школярів звернувся голова відділення НОК України в Івано-Франківській області Мирослав Карабін та начальник відділу спорту у Департаменті молодіжної політики та спорту

Івано-Франківської міської ради – Андрій Данищук.

Після урочистої частини всі учасники проекту під чітким керівництвом Катерини Дубровіної, срібної призерки Олімпійських ігор, взяли участь у розминці завдяки якій отримали позитивні емоції, веселий настрій і заряд бадьорості.

Після чого у форматі діалогу з олімпійцем відбулось знайомство з досить молодим видом спорту в Івано-Франківську, а саме стрільбою з лука. Від початку і до кінця уроку учасники з великим зацікавленням дізнавалися про цей олімпійський вид спорту і ставили чимало питань.Також кожен зміг спробувати свої можливості у влучності стрільби.

На завершення заходу всі без виключення учасники отримали пам’ятні подарунки із символікою Національного олімпійського комітету України та зробили спільне фото на згадку.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X