DO LIKE OLYMPIANS для першачків
19 Листопада 2021
DO LIKE OLYMPIANS для першачків


18 листопада 2021 року до ліцею №19 Івано-Франківської міської ради завітав проект Національного олімпійського комітету України #Do Like OLYMPIANS.


Привітати учасників заходу прийшли:- Мирослав Карабін – голова відділення НОК України в Івано-Франківській області;- Віктор Поляков – учасник ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція);- Тетяна Мисак – представник НОК України в Івано-Франківській області.


На початку заходу, діти розповідали вірші та продемонстрували показові виступи з олімпійськими мотивами, також сформували олімпійські кольца з гімнастичних обручів і навіть розповіли присутнім що кожне з них символізують.
Ліцеїсти сповна скористалися можливістю поспілкуватися з відомим боксером поставивши йому запитання, що стосувалися головно того, як досягнути спіху не тільки у спорті, але й у житті загалом.


Фізичні активності під музичний супровід продовжили незвичний для першачків урок, Віктор також провів з дітьми цікаву розминку з елементами боксу.


Впродовж заходу «юні олімпійці» проявляли свої силу волі, спритність, швидкість, витривалість та вмінні сприймати не лише перемоги, але й поразки. Таким чином діти підготувались до справжніх баталій, які мали місце у спортивній залі під час ігрових естафет.


На завершення всі учасники отримали чудові подарунки з символікою #DO Like OLYMPIANS від відділення НОК України в Івано-Франківській області, заряд позитивних емоцій та зробили спільне фото.


✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X