«DO like OLYMPIANS» для дошкільнят
4 Травня 2023
«DO like OLYMPIANS» для дошкільнят

4 травня 2023 року за спільної ініціативи Івано-Франківського та Херсонського відділення національного олімпійського комітету України в рамках всеукраїнського проекту серед дітей та молоді відбувся захід «DO like OLYMPIANS».

Захід відбувся у садку № 9 «Дзвіночок» Івано-Франківської міської ради, де діти, окрім запропонованих гостями активностей мали змогу виступити та продемонструвати гостям власні вміння та навички, якими вони володіють.

Метою проекту «DO like OLYMPIANS» є популяризація здорового способу життя серед дітей, формування звички до фізичних вправ у режимі робочого дня та знайомства наймолодших з олімпійськими принципами та цінностями.

З вітальними словами до учасників та гостей звернулася Ірина Шепетюк – учасниця ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція) та ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай), яка привітала дітей та висловила сподівання, що більшість з них у майбутньому стануть учасниками спортивних секцій з видів спорту;

– представниця відділення НОК України в Херсонській області – Катерина Кострікова долучилась до вітання та пригадавши діткам відомий вислів “У здоровому тілі – здоровий дух” побажала бути завжди активними.

Після розминки з відомою спортсменкою пройшли “Веселі старти” в рамках яких відбулися різні ігри та естафети. “Юні олімпійці” із задоволенням приймали участь у запропонованих активностях.

За підсумками заходу всі учасники отримали багато позитивних емоцій, нові знання, подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській області та зробили спільне фото на пам’ять.

Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області

Сайт – https://noc.if.ua

Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua

Інстаграм – www.instagram.com/nocifua

Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК#Спорт#СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X