«DO like OLYMPIANS» для дошкільнят Івано-Франківська
26 Жовтня 2021
«DO like OLYMPIANS» для дошкільнят Івано-Франківська


26 жовтня 2021 року у дошкільному навчальному закладі №14 «Кристалик» було реалізовано Всеукраїнський проект серед дітей та молоді «DO like OLYMPIANS».


Метою заходу є формування в малят базових знань про користь фізичних вправ для здоров’я людини, сприяти розвитку рухливості дітей, удосконалювати рухову координацію, розвивати зацікавленість до фізичних вправ та спортивних і рухливих ігор, формувати вміння працювати в команді, виховувати позитивне ставлення до фізкультури, рухливих ігор.В гості до учнів ДНЗ завітали відомий спортсмен, учасник ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція), майстер спорту України міжнародного класу з боксу – Віктор Поляков та представниця відділення НОК України в Івано-Франківській області – Тетяна Мисак.


Гості розповіли юним прихильникам спорту про символіку Олімпійських Ігор: Олімпійські кільця, Олімпійський вогонь, Олімпійський талісман та про учасників Ігор Олімпіад за всі роки, які репрезентували на цих змаганнях Прикарпатський край.


Після коротенького історичного екскурсу всі учасники разом із відомим прикарпатським спортсменом виконали зарядку під музичний супровід. Малята емоційно та жваво реагували на кожне з поставлених завдань, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та навички з оволодіння основними рухами.
Далі на учасників заходу чекали різноманітні естафети. За звання найкращих змагались дві команди. Капітани докладали чимало зусиль, щоб згуртувати свої колективи та вибороти перемогу. Але сили були рівні, тож перемога стала спільною.


На завершення всі учасники ” DO like OLYMPIANS “отримали подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській області та зробили спільне фото на згадку.


✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X