«DO like OLIMPIANS» в школах Прикарпаття
17 Березня 2023
«DO like OLIMPIANS» в школах Прикарпаття

Всеукраїнський проект Національного олімпійського комітету України «DO like OLIMPIANS» знову збирає дітей Івано-Франківщини та продовжує свій шлях теренами нашого краю ось уже декілька років поспіль.

Цього разу захід відбувся в ліцеї №21 Івано-Франківської міської ради.

Метою заходу є формування свідомості дітей та молоді щодо корисності та необхідності занять фізичною культурою та спортом, залучення молодого покоління до активних занять фізичною культурою і спортом, формування знань про олімпійський рух в Україні та світі.

Серед гостей, які прийшли привітати учнів та провести з ними урок були:

  • голова відділення НОК України в Івано-Франківській області – Мирослав Карабін;
  • майстер спорту України, чемпіон України, триразовий учасник Чемпіонату Європи та дворазовий учасник Чемпіонату світу з боксу – Михайло Селіванов;
  • Директор ліцею № 21 Івано-Франківської міської ради – Олександра Лесюк;
  • майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (штовхання ядра), учасниця багатьох чемпіонатів Європи та світу, учасниця ХХХІ літніх олімпійських ігор 2016 року в м. Ріо-де-Жанейро (Бразилія) – Галина Облещук;

Розпочався урок з теоретичної частини, в якій учні мали можливість поспілкуватися у форматі питання-відповідь з учасницею Ігор Олімпіади з легкої атлетики Галини Облещук.

Далі настала пора активним змаганням з бадмінтону, які значно підвищили емоційний фон у залі та створили справжню олімпійську атмосферу. Головним девізом в естафетних змаганнях став дивіз «DO like OLIMPIANS» – роби як олімпієць.

На завершення всі учасники заходу зробили спільне, динамічне фото та отримали подарунки із символікою Національного олімпійського комітету України.
Відділення НОК України в Івано-Франківській області
Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області
Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X