Do like OLIMPIANS у школах Прикарпаття
17 Квітня 2021
Do like OLIMPIANS у школах Прикарпаття

Всеукраїнський проект Національного олімпійського комітету України «DO like OLIMPIANS» знову збирає дітей Івано-Франківщини та продовжує свій шлях теренами нашого краю ось уже декілька років поспіль.Цього разу захід відбувся в ліцеї №25 Івано-Франківської міської ради з учнями 4-го класу.
Метою заходу є формування свідомості дітей та молоді щодо корисності та необхідності занять фізичною культурою та спортом, залучення молодого покоління до активних занять фізичною культурою і спортом, формування знань про олімпійський рух в Україні та світі.
Серед гостей, які прийшли привітати учнів та провести з ними урок були:- Заслужений майстер спорту України зі спортивної гімнастики, чемпіонка Європи 2007 року зі спортивної гімнастики, фіналістка ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай) – Дарія Згоба; – Майстер спорту України з боксу – Михайло Селіванов;- представники відділення НОК України в Івано-Франківській області – Володимир Антонець та Тетяна Мисак.
Розпочався урок з теоретичної частини, в якій учні мали можливість поспілкуватися у форматі питання-відповідь з учасницею Ігор Олімпіади зі спортивної гімнастики Дарією Згобою та чемпіоном України з боксу Михайлом Селівановим. Бесіда видалась насиченою, адже імениті спортсмени окрім розповіді про життєві етапи становлення їх як спортсменів професіоналів, отримали велику кількість запитань якими цікавились майбутні олімпійці, серед яких такі: режим тренування та харчування, вік з якого почали заняття спортом, які найважчі старти та найвищі спортивні результати були у карєрі Дарії та Михайла.
Спортсмени охоче поділилися інформацією з власного досвіду, детально описавши напрями, що цікавили дітей та наголосили що розпочинати заняття спортом необхідно з систематичних занять ранковою зарядкою та здорового харчування.
Далі настала пора активним змаганням у вигляді естафет, які значно підвищили емоційний фон у залі та створили справжню олімпійську атмосферу. Головним девізом в естафетних змаганнях став дивіз «DO like OLIMPIANS» – роби як олімпієць.
На завершення всі учасники заходу зробили спільне, динамічне фото та отримали подарунки із символікою Національного олімпійського комітету України.
Відділення НОК України в Івано-Франківській області

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X