Do like OLIMPIANS та майстер-клас для юних дзюдоїстів
25 Червня 2021
Do like OLIMPIANS та майстер-клас для юних дзюдоїстів


Всеукраїнський проект Національного олімпійського комітету України «DO like OLIMPIANS» знову зібрав дітей Івано-Франківська та продовжує свій шлях теренами нашого краю ось уже декілька років поспіль. Цього разу захід відбувся у дитячо-юнацькій спортивній школі №1 обласної ради з юними дзюдоїстами.


Метою заходу є формування свідомості дітей та молоді щодо корисності та необхідності занять фізичною культурою та спортом, залучення молодого покоління до активних занять фізичною культурою і спортом, формування знань про олімпійський рух в Україні та світі.


Серед гостей, які прийшли привітати дітей та провести з ними майстер-клас були:
– Мирослав Карабін – голова НОК України в Івано-Франківській області;
– Роман Гонтюк – заслужений майстер спорту України з дзюдо, срібний призер XXVIII літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція) та бронзовий призер ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай), володар IV дану з дзюдо;
– Тетяна Мисак – представниця відділення НОК України в Івано-Франківській області.

Розпочався захід теоретичної частини, де діти мали можливість наживо поспілкуватись зі спортсменом та запитати олімпійця про відчуття під час Олімпійських Ігор. Видатний дзюдоїст розповів про враження та емоції під час змагань такого рівня, продемонстрував деякі свої технічні та тактичні хитрощі, якими він користувався. Спортсмен показував різноманітні прийоми та комбінації, що стануть діткам у нагоді, акцентував увагу на головному – ніколи не здаватися, боротися до кінця. Діти із захопленням слухали та спостерігали за Романом.

А далі розпочалося найцікавіше – активна розминка та майстер-клас, де взяли участь близько сорока юних спортсменів. Діти в свою чергу продемонстрували свої вміння та навички, під пильним наглядом Романа Гонтюка повторювали побачене. Юні дзюдоїсти надовго запам’ятають поради майстра, але ще більше вони зрозуміли, що саме завдяки повній віддачі на тренуванні можна стати гарним спортсменом і досягти своєї мети. Для них ця зустріч дала цінний досвід та бажання реалізувати його в майбутній спортивній карєрі!

На завершення всі учасники заходу зробили спільне фото та отримали подарунки із символікою Національного олімпійського комітету України.


✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua

Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua

Інстаграм – www.instagram.com/nocifua

Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X