Do like OLIMPIANS на Прикарпатті
16 Травня 2021
Do like OLIMPIANS на Прикарпатті

У ліцеї ім. Р.Шухевича Івано-Франківської міської ради 14 травня 2021 року відбувся захід національного олімпійського комітету – «DO like OLYMPIANS».Учні школи отримали можливість більше дізнатися про Олімпійський рух, його ідеї та принципи, про те, як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.

До ліцею завітали відомі спортсмени:
– Заслужений майстер спорту України зі спортивної гімнастики, чемпіонка Європи 2007 року зі спортивної гімнастики, фіналістка ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай) – Дарія Згоба;
– майстер спорту України з боксу – Михайло Селіванов;
– заслужений працівник фізичної культури і спорту України – Галина Карабін;
– представниця відділення НОК України в Івано-Франківській області – Тетяна Мисак.

Захід розпочався спілкуванням учнів ліцею з гостями у форматі питання-відповідь, яке супроводжувалось значною активністю та високим емоційним фоном. Наступним етапом стала цікава та корисна розминка для дітей під супроводом музики, яку провела Дарія, показуючи правильну послідовність рухів аби стати сильнішим, гарнішим, а головне – здоровішим. Учні із задоволенням повторювали рухи. Вона не вперше бере участь в заході і своїм життям є гарним прикладом для наслідування. Юні «олімпійці» взяли активну участь у різних естафетах, під час яких вони не тільки вправно змагалися, але й вболівали та підтримували своїх партнерів.

Після цього, перейшли до офіційної частини – підбиття підсумків та нагородження всіх учасників подарунками із символікою Національного олімпійського комітету України.

Спортивно-оздоровчий захід був змістовним, масовим та веселим, тому всі учасники залишилися задоволеними й щасливими. Фінальним акордом було феєричне синхронне звучання гасла «DO like OLYMPIANS!» у виконанні всіх учасників заходу та спільна фотографія у стрибку.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X