Do like OLIMPIANS для наймолодших
9 Червня 2021
Do like OLIMPIANS для наймолодших


Щороку в перший літній день ми відзначаємо радісне свято – Міжнародний День захисту дітей. Не винятком стало і 1 червня 2021 року. Саме в цей день відбувся захід організований відділенням національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області – «DO like OLYMPIANS».

Спортивно-розважальний захід відбувся в ДНЗ №3 «Бджілка» Івано-Франківської міської ради, де діти мали змогу виступити та продемонструвати своїм друзям, вихователям та гостям засвоєні вміння та навички.

Щороку захід відбувається з метою популяризація здорового способу життя серед дітей, формування звички до фізичних вправ у режимі робочого дня та знайомства наймолодших з олімпійськими принципами та цінностями.

З вітальними словами до учасників та гостей звернулася – фіналістка ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай) зі спортивної гімнастики – Дарія Згоба, яка радо привітала дітей з їх святом та висловила сподівання, що більшість з них у майбутньому стануть учасниками спортивних секцій з видів спорту;- представниця відділення НОК України в Івано-Франківській області – Тетяна Мисак долучилась до вітання та пригадавши діткам відомий вислів “У здоровому тілі – здоровий дух” побажала бути завжди активними.

Після розминки з відомою гімнасткою пройшли “Веселі старти” в рамках яких відбулися вікторини та конкурси на спортивно-пізнавальні мотиви. “Юні олімпійці” із задоволенням приймали участь у запропонованих активностях.
За підсумками цього спортивного заходу учасники отримали багато позитивних емоцій, нові знання, подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській області та зробили спільне фото на пам’ять.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️
Сайт – https://noc.if.ua Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifuaІнстаграм – www.instagram.com/nocifua Телеграм – https://t.me/nocifua #НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X