Do like OLIMPIANS для дошкільнят
29 Жовтня 2021
Do like OLIMPIANS для дошкільнят


29 жовтня 2021 року відбувся захід організований відділенням національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області – в рамках всеукраїнського проекту серед дітей та молоді «DO like OLYMPIANS».

Захід відбувся у ясла-садку №6 «Колобок» Івано-Франківської міської ради, де діти, окрім запропонованих гостями активностей мали змогу виступити та продемонструвати гостям власні вміння та навички, якими вони володіють.Метою проекту «DO like OLYMPIANS» є популяризація здорового способу життя серед дітей, формування звички до фізичних вправ у режимі робочого дня та знайомства наймолодших з олімпійськими принципами та цінностями.

З вітальними словами до учасників та гостей звернувся – учасник ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція), майстер спорту України міжнародного класу з боксу – Віктор Поляков, який радо привітав дітей та висловив сподівання, що більшість з них у майбутньому стануть учасниками спортивних секцій з видів спорту;- представниця відділення НОК України в Івано-Франківській області – Тетяна Мисак долучилась до вітання та пригадавши діткам відомий вислів “У здоровому тілі – здоровий дух” побажала бути завжди активними.

Після розминки з відомим спортсменом пройшли “Веселі старти” в рамках яких відбулися різні ігри та естафети. “Юні олімпійці” із задоволенням приймали участь у запропонованих активностях. За підсумками заходу всі учасники отримали багато позитивних емоцій, нові знання, подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській області та зробили спільне фото на пам’ять.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️
Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X