“Це пам’ять на все життя для моєї родини”. Дар’я Білодід – про емоції від “бронзи” на Олімпіади
6 Серпня 2021
“Це пам’ять на все життя для моєї родини”. Дар’я Білодід – про емоції від “бронзи” на Олімпіади

Українська дзюдоїстка наголосила: впоравшись з емоціями, вона інакше розглядає результат у Токіо.

Дар’я Білодід стала першою спортсменкою, яка завоювала медаль для України на Олімпійських Іграх у Токіо. Білодід не змогла пройти у фінал вагової категорії до 48 кг, проте у сутичці за “бронзу” здолала суперницю.

Попри те, що Білодід здобула “бронзу”, вона виглядала засмученою після виступу на Олімпіаді в Токіо. Після сутички вона зазначила, що “її мрія не здійснилася”, оскільки вона хотіла дебютувати на Олімпіаді саме з бронзової нагороди. Хоча й визнавала, що задоволена тим, що виграла хоча б якусь медаль на Іграх у Токіо.

Після виступу у Токіо Білодід вилетіла з Японії та повернулася в Україну. І вже була іншої думки щодо виграної нагороди на Олімпіаді-2020.

У коментарі Суспільне Спорт українська дзюдоїстка звернула увагу на емоції, які відчувала після виграної медалі. І зазначила, що через кілька днів після виступу вже розглядає цей результат по-інакшому.

Білодід наголосила, що “бронза” Олімпійських Ігор є дуже важливою для неї. Окрім того, що це нагорода на рівні Олімпіади, вона звернула увагу, що жодна із представниць України в дзюдо не вигравала медалі на Іграх.

“Емоції мої були спочатку не дуже радісні, тому що мрія не здійснилася, як я собі планувала. Все пішло трішки не по плану”, – зазначила Білодід.

“Але пройшло декілька днів, і я розумію, що ця медаль дуже важлива для мене. Вона завжди буде в історії, вона перша в жіночому дзюдо в Україні. Це така пам‘ять, котра на все життя для моєї родини, для моєї країни”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X