Черговий Олімпійський урок на Прикарпатті
7 Вересня 2021
Черговий Олімпійський урок на Прикарпатті

В Отинійському ліцеї Івано-Франківської області  6 вересня 2021 року відбувся Всеукраїнський захід Національного олімпійського комітету України «Олімпійський урок».

Безпосередніми учасниками заходу стали  учні  6 та 7 класів.

Метою даного заходу було залучення дітей до активних занять спортом, ознайомлення з розвитком сучасного олімпійського руху, пропаганди здорового способу життя та олімпійських цінностей, а також запобігти правопорушенням і негативним явищам серед дітей та підлітків.

Привітати учнів та розповісти про свій олімпійський шлях, який привів до омріяних медалей завітала  Дарія Згоба – Заслужений майстер спорту України зі спортивної гімнастики, чемпіонка Європи 2007 року з спортивної гімнастики, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай).
Разом з Дарією учнів привітали  Володимир Антонець – відповідальний секретар відділення НОК України в Івано-Франківській області та Тетяна Мисак – представник НОК України в Івано-Франківській області та передали для читальної зали цього навчального закладу кілька примірників олімпійської літератури.
Захід розпочався урочистою лінійкою, приводом до якої стало імпровізоване відкриття тижня фізичної культури і спорту у даній школі.
В свою чергу, учні ліцею мали змогу виступити перед гостями з тематичним концертом  після чого відбулася спортивна руханка під музичний супровід разом з спортсменкою-олімпійкою.
Відновивши дихання і привівши організми у стан відносного спокою учні ліцею отримали можливість поспілкуватися на різні теми з Дарією. Спортсменка розповіла дітям про свій спортивний шлях та відповіла на усі поставлені запитання, а учні в свою чергу отримали багато цікавої інформації про користь занять фізичними вправами та здоровий спосіб життя.
По завершенню заходу всі учасники Олімпійського уроку отримали подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській області та зробили спільне фото на згадку.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️
Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК#Спорт#СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X