Черговий Олімпійський урок на Прикарпатті
17 Вересня 2021
Черговий Олімпійський урок на Прикарпатті


Доброю традицією стало проведення спортивного заходу Національного олімпійського комітету України «Олімпійський урок» на теренах Івано-Франківської області.

Першими цього дня в уроці приймали участь учні ліцею №10 Івано-Франківської міської ради. До проведення заходу долучилися: – Віктор Поляков – учасник ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція);- Тетяна Мисак – представник НОК України в Івано-Франківській області.

Захід розпочався з теоретичної частини, в якій діти мали можливість поспілкуватися зі спортсменом на олімпійську тематику та презентувати малюнки, підготовлені власноруч, які символізували олімпійські цінності.

Пізніше Віктор провів розминку з елементами боксу, під час якої діти реагували на кожне з поставлених завдань, демонструючи свою спритність, швидкість та витривалість.

Далі настала пора змаганням у вигляді естафет, де учні із задоволенням приймали участь у запропонованих їм активностях. Кожен з учасників доклав зусиль до успіху власної команди та проявив свою силу волі, терпіння та вміння сприймати не лише перемоги, але й поразки.

За такою ж програмою був реалізований Олімпійський урок для учнів Угорницького ліцею, які наступними взяли в ньому участь.
Після теоретичних та практичних навантажень всі учасники Олімпійського уроку отримали подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській області та зробили спільне фото на згадку.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X