Черговий Олімпійський урок на Прикарпатті.
10 Вересня 2021
Черговий Олімпійський урок на Прикарпатті.

Чергові навчальні заклади Івано-Франківська провели Олімпійські уроки тим самим збагативши арсенал знань учнів та вчителів у галузі олімпійської освіти, а також отримавши можливість практично позайматися із спортсменом-олімпійцем. Першими у цей день Олімпійський урок приймали учні ліцею№20, які сповна скористалися можливістю поспілкуватися з відомим спортсменом, а сьогодні це був учасник Олімпійських ігор в Афінах – Віктор Поляков, який радо ділився власним досвідом і провів майстер клас по розминці з боксерським спрямуванням.

Учні Івано-Франківського католицького ліцею імені святого Василя Великого, які наступними зустрічали Олімпійський урок окрім таких же активностей у підготовчій частині, позмагалися в різного роду естафетах та виконали певні підвідні вправи з розучування окремих боксерських елементів, що запропонував Віктор.

Приблизно така ж програма була реалізована командою відділення НОК України в Івано-Франківській області у ще одному навчальному закладі, який приймав олімпійський урок, цього разу це був ліцей №1.
Після теоретичних та практичних навантажень учасники Олімпійського уроку у кожному з ліцеїв отримали подарунки від відділення НОК України в Івано-Франківській обласі з символікою
Олімпійського уроку та зробили спільне фото на пам’ять.


✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X