Черговий #OlimpicLAB для студентів Івано-Франківська
17 Листопада 2021
Черговий #OlimpicLAB для студентів Івано-Франківська


16 жовтня Відділення національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області було реалізовано модуль «Основи бізнесу та кар’єри» освітнього проєкту #OlympicLab для студентів Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу.

Серед гостей заходу були: майстер спорту України міжнародного класу з боксу, учасник ХХVІІІ Літніх Олімпійських ігор – Віктор Поляков; Майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасниця ХХVІІІ та ХХІХ літніх Олімпійських ігор -Ірина Шепетюк; Заслужений майстер спорту України зі спортивної гімнастики, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай). Дарія Згоба; стипендіат відділення НОК України в Івано-Франківській області – Василина Заяць; викладачка Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, спікерка та менеджер – Ірина Боришкевич; представники відділення НОК України в Івано-Франківській області –Володимир Антонець та Тетяна Мисак.

Багато молодих людей ставлять перед собою цілі, але не можуть їх досягнути, а як результат розчаровуються і в собі, і в самій ідеї їх постановки.

Ціль — важливий інструмент, що допомагає структурувати життєвий хаос і досягати бажаного, однак тільки якщо формулювати їх реалістично з правильним планування комплексу заходів для її досягнення.

Власне про це і дізнавалися студенти коледжу технологій і бізнесу впродовж майже двогодинної ZOOM зустрічі.
Як правильно сформулювати цілі? Як не здаватися на шляху до них? І як діяти, щоб опинитися в числі щасливчиків, які задоволено підводять підсумки року? На популярні запитання про досягнення цілей відповідала та обґрунтовувала подану інформацію викладач кафедри управління та бізнес-адміністрування Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, менеджер та спікер ГО «Школа бізнесу і менеджменту», Ірина Боришкевич.

Ірина поділилася власним досвідом з управління часом, плануванням цілей та секретами їх досягнення, в тому числі і засобами їх візуалізації. Поговорили про те, що стабільний життєвий успіх можливий лише при балансі зовнішніх і внутрішніх факторів.

Всі учасники заходу з великим задоволенням сприймали інформацію, ставили запитання та отримували на них вичерпні відповіді. Не зважаючи на холодну погоду за вікном, атмосфера заходу була затишною, теплою та насиченою новими знаннями.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X