Черговий Do like OLIMPIANS в Івано-Франківську
25 Травня 2021
Черговий Do like OLIMPIANS в Івано-Франківську


24 травня 2021 року у ліцеї №20 Івано-Франківської міської ради відбувся захід національного олімпійського комітету України – «DO like OLYMPIANS».Учні школи отримали можливість більше дізнатися про Олімпійський рух, його ідеї та принципи, про те, як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.До ліцею завітали відомі спортсмени та гості:

– Віктор Поляков – учасник ХХVІІІ літніх Олімпійських ігор 2004 року в м. Афіни (Греція);
– майстер спорту України з боксу – Михайло Селіванов;
– представниця відділення НОК України в Івано-Франківській області – Тетяна Мисак.

Захід розпочався бесідою ліцеїстів з гостями у форматі питання- відповідь на тему формування особистості спортсмена від “А” до “Я”. Даний напрям зацікавив учнів і вони проявили значну активність, ставлячи цікаві запитання спортсменам.

Доброю традицією стала розминка з олімпійцем, яку з учнями провели Михайла та Віктор, власним прикладом демонструючи правильну послідовність рухів, які сприятимуть тому, щоб організм ставав здоровішим і сильнішим.

До насиченої і змістовної програми заходу ввійшли різноманітні змагання та естафети, за участі дітей та гостей, у яких «юні олімпійці» проявили витривалість, силу волі, терпіння, вміння сприймати не лише перемоги, але й поразки, реалізуючи цим самим олімпійські принципи – «Головне не перемога, а участь».

У підсумку, як і личить такому заходу перемогла дружба! Учні, окрім гарного настрою отримали знання щодо формування здорового способу життя, розпорядку дня та місце в ньому фізичним вправам.
На завершення ліцеїсти отримали подарунки із символікою Національного олімпійського комітету України з рук Віктора Полякова та Михайла Селіванова та зробили спільне фото в стрибку.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук –https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua
#НОК #Спорт #СпортивнийФранківськ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X