“Чемпіонат невикористаних можливостей”. Бринзак – про виступ України на Євро й склад на Поклюку-2021
17 Лютого 2021
“Чемпіонат невикористаних можливостей”. Бринзак – про виступ України на Євро й склад на Поклюку-2021

Ексклюзивне інтерв’ю президента федерації біатлону України для Суспільне Спорт.

Збірна України завершила виступи на чемпіонаті Європи з трьома медалями: одне “золото”, “срібло” та “бронза”. Такий результат дозволив українцям фінішувати на четвертому місці в медальному заліку турніру, а за кількістю нагород синьо-жовта збірна розділила третє місце.

Після фінішу чемпіонату Європи президент федерації біатлону Володимир Бринзак прокоментував виступи збірної в студії Суспільне Спорт, а також розповів про формування складу на чемпіонату світу.

Читайте також: Чемпіонат Європи з біатлону-2021: медальний залік

  • Яка оцінка виступу України на чемпіонаті Європи?

Це був чемпіонат невикористаних можливостей: Віті одного пострілу не вистачило, Примі в двох гонках теж. У одиночному міксті Меркушина стріляла лежачи 45 секунд – це не її стрільба. Якби вона стріляла 25 секунд, це було б “срібло”. На жаль, не в готовності була Меркушина, і Віті було важко в естафетах.

Те, що ми вибороли, вважаю хороший результат на сьогодні. Подобається, що Прима та Цимбал отримали впевненість перед чемпіонатом світу, їм там стартувати. Для них це була можливість спробувати себе в бойових умовах, отримати моральне піднесення перед чемпіонатом світу”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X