Чат з олімпійцями для юних Верховинців
10 Лютого 2021
Чат з олімпійцями для юних Верховинців

Днями у м.Верховина, яке розташоване серед мальовничих Карпат, відбувся Всеукраїнський спортивно-інтерактивний захід НОК України та Coca-Cola Foundation #OlimpicLab, модуль «Чат з олімпійцем та лідерські навички». Захід організовано відділенням НОК України в Івано-Франківській області.

Учасниками заходу стали юні спортсмени, які займаються у відділенні зимових видів спорту Івано-Франківської обласної ДЮСШ та звичайні Верховинські школярі.

Привітати учасників олімпійського дійства прийшли:

  • Голова відділення НОК України в Івано-Франківській області – Мирослав Карабін,
  • Заслужений майстер спорту України зі спортивної гімнастики, чемпіонка Європи 2007 року з спортивної гімнастики, учасниця ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року в м. Пекін (Китай) – Дарія Згоба,
  • майстер спорту України з стрибків на лижах з трампліна, учасник ХХ зимових Олімпійських ігор 2006 року у м. Турин (Італія) та ХХІ зимових Олімпійських ігор 2010 року у м. Ванкувер (Канада) – Володимир Бощук
  • учасники ІІІ зимових Юнацьких Олімпійських ігор 2020 року у Лозанні (Швейцарія) зі стрибків на лижах з трампліну Юрій Янюк та Антон Корчук
  • тренер-викладач вищої категорії зі стрибків на лижах з трампліну Івано-Франківської ОДЮСШ – Василь Прокопˈюк.
    Розпочався чат зі знайомства з численими гостями та іменитими спортсменами. Особливістю цього #OlimpicLab стали учасники Юнацьких Олімпійських ігор, які своїм прикладом показали що успіх – це результат праці і може досягатись і в юнацькому віці.
    Коротеньку фізкультхвилинку з гостями та
    учасниками провела фіналістка Олімпійських ігор Дарія Згоба, після чого захід продовжився цікавою розмовою в ході якої діти дізнавались багато нового для себе з особливостей навчально-тренувального процесу та режиму дня спортсменів-олімпійців. Гості у свою чергу були відкритими та ділилися з юними спортсменами власним досвідом.
    По завершенні бесіди вмотивовані по новому юні спортсмени приступили до реалізації своїх задумів та планів із застосуванням отриманих порад від спортсмена-олімпійця.

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X