“Була немов овоч, згадувала як стрибати”. Бех-Романчук – про емоційний стан після Олімпіади-2020
7 Жовтня 2021
“Була немов овоч, згадувала як стрибати”. Бех-Романчук – про емоційний стан після Олімпіади-2020

Ексклюзивний коментар українки для Суспільне Спорт.

Українська стрибунка в довжину Марина Бех-Романчук на початку вересня здобула першу перемогу на міжнародному рівні після виступів на Олімпіаді-2020. На турнірі в італійській Падуї вона випередила усіх своїх суперниць, включно з білорускою Анастасією Мірончик-Івановою, яка посіла друге місце.

Читайте також: Бех-Романчук здобула “золото” в стрибках у довжину в Падуї напередодні фіналу Діамантової ліги

Для Бех-Романчук ця перемога не стала першою у 2021 році. “Золото” чемпіонату Європи в приміщенні, перемога на угорському Меморіалі Іштвана Дьюлая, а також на етапі Діамантової ліги в Гейтсхеді – усі ці результати українка встановила ще перед виступами на Олімпійських Іграх у Токіо.

Проте на самій Олімпіаді-2020 Бех-Романчук стала п’ятою. Причому у секторі стрибків у довжину українська легкоатлетка виконала лише дві успішні спроби (по одній у кваліфікації та фіналі), і була засмучена своїм виступом.

Повернення Бех-Романчук після виступів на Олімпіаді-2020 відбулося ще на етапі Діамантової ліги в Лозанні (п’яте місце). І ось – перемога на старті в Падуї перед фіналом Діамантової ліги, який відбудеться в Цюриху.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X