Баскетболістки “Франківськ-ПНУ” перемогли на виїзді суперниць зі столиці
2 Березня 2021
Баскетболістки “Франківськ-ПНУ” перемогли на виїзді суперниць зі столиці


Баскетболістки команди “Франківськ-ПНУ” 27-го лютого на виїзді здолали суперниць із столичної команди “Динамо-НПУ” з рахунком 79:64 у матчі Суперліги чемпіонату України з баскетболу серед жінок, інформує Суспільне Карпати.

Франківські спортсменки взяли ініціативу одразу у першій чверті – 18:12. Дівчата утримували перемогу і в другій та третій чверті – 22:17 і 28:11. В останній чверті господарки паркету перехопили ініціативу з рахуном 24:11.

Втім, цього не вистачило, щоб перемогти у грі. З відривом у 15 очок перемогли спортсменки з БК “Франківськ-ПНУ”. У складі команди найбільше відзначилася Ганна Рульова. В її активі – 20 очок та 17 підбирань. Внесок у перемогу зробили Альона Самохвалова – 18 очок, Вероніка Космач – 13 очок та Анастасія Сидорак – 12 очок.

Перед цією грою підопічні Юрія Процюка були на п’ятому місці у турнірній таблиці. Наступну гру БК “Франківськ-ПНУ” зіграє 13-го березня в Івано-Франківську. На домашньому паркеті вони прийматимуть суперниць з Бердянська – команду “Чайка-ДЮСШ”.

Нагадаємо, у першій грі 26-го лютого баскетболістки “Франківськ-ПНУ” поступилися суперницям з “Динамо-НПУ” з рахунком 70:80. За підсумками цієї гри тренер франківської команди Юрій Процюк привітав столичну команду з перемогою та сказав, що причина поразки команди у тому, що у його підопічних низький відсоток попадань.

Джерело:Суспільне Карпати Суспільне Спорт

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X