Артем Прима – про повернення Юрая Санітри лише до чоловічої збірної та підготовку до Олімпіади
22 Квітня 2021
Артем Прима – про повернення Юрая Санітри лише до чоловічої збірної та підготовку до Олімпіади

Ексклюзивне інтерв’ю українського біатлоніста для Суспільне Спорт.

33-річний Артем Прима – найдосвідченіший біатлоніст у складі чоловічої збірної України. У сезоні 2019/20 Прима виграв своє друге особисте “золото” чемпіонату Європи в кар’єрі, також кілька разів оновив особисті рекорди за результатами на чемпіонаті світу.

У наступному сезоні Артем Прима планує виступити на Олімпіаді-2022 в Пекіні, які стануть третіми в кар’єрі для українці. До них Прима готуватиметься у складі команди “А” під керівництвом Юрая Санітри – словацький тренер продовжить роботу із чоловічою збірною і зосередиться саме на роботі з нею.

Читайте також: Урош Велепець – про план підготовки України до сезону та зміни в складі

Перед початком нового сезону Артем розповів в ексклюзивному інтерв’ю Суспільне Спорт, чому був проти роботи Юрая Санітри з усією збірною, а також як сприйняв появу брата Романа у тренерському штабі команди «А».

  • Про реакцію на повернення Юрая Санітри до чоловічої команди

Ще рік тому, коли у Юрая з‘явилося бажання працювати з усією збірною, я казав, що не бачу цього. На мою думку, краще, коли у жіночої та чоловічої команди свій окремий тренер. Він буде більше віддаватися підопічним та більш прискіпливо розбирати кожний фрагмент і кожну дрібницю. Аніж коли один тренер розпилятиметься на всіх. Саме через це декому може не вистачити якоїсь підказки або тієї ж уваги. Це може зіграти певну роль в плані результату.

Саме через це, я вважаю, дуже добре, що він повернувся до робити лише з чоловіками. Сподіваюся, це буде плюс для всієї команди хлопців. А дівчата будуть плідно працювати зі своїм тренером”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X