Антон Дудченко – п’ятий в індивідуальній гонці в Антгольці. До подіуму не вистачило 0.3 секунди.
28 Січня 2021
Антон Дудченко – п’ятий в індивідуальній гонці в Антгольці. До подіуму не вистачило 0.3 секунди.

У першій гонці на сьомому етапі Кубка світу в Антгольці Україна здобула першу медаль в сезоні зусиллями Юлії Джими – вона друга в жіночій індивідуалці. Антон Дудченко у чоловічій гонці підтримав результат Джими: він показав найкращий результат у кар’єрі.Антон Дудченко – один з чотирьох біатлоністів, які закрили усі мішені в гонці. З таким показником він вийшов на останнє коло на третій позиції, з перевагою в 9 секунд над четвертим місцем. Конкурентами Антона були швидкісні Лукас Гофер та Кантен Фійон Майє, а також австрієць Сімон Едер.

На останньому колі Дудченка підганяли усі, хто тільки міг. Ще за 300 метрів до фінішу він вигравав 3 секунди у Гофера та Фійона Майє, але на фініші програв їм обом.. Відставання від Лукаса – 0.2 секунди, від Кантена – 0.3 секунди. До подіуму українцеві не вистачило 0.3 секунди.

Дудченко фінішував на п’ятому місці – це найкращий результат у його кар’єрі та найкращий результат чоловічої збірної України в сезоні. Гофер, відповідно, четвертий, а Фійон Майє – третій.

Перемогу в гонці здобув росіянин Алєксандр Логінов – він теж один з біатлоністів, які закрили усі мішені. Для Логінва це третя перемога в кар’єрі.

На другому місці Штурла Легрейд – він з двома хвилинами штрафу програв Логінову трохи менше хвилини.

Другий найкращий результат серед українців у Артема Прими – він 23-й з трьома хвилинами штрафу. Артем схибив двічі на першій стрільбі, а також не закрив останню мішень в гонці.

У Артема Тищенка одна хвилина штрафу та 34-е місце (уперше в сезоні в заліковій зоні). Руслан Ткаленко – 69-й (чотири хвилини штрафу) , а Дмитро Підручний – 74-й (шість хвилин).

Найшвидшим у гонці був Йоганнес Бьо – він на 48 секунд випередив другого найшвидшого, німця Бенедікта Долля. Однак у Бьо чотири хилини штрафу і 10-е місце на фініші.

Результати чоловічої індивідуальної гонки
Алєксандр Логінов (Росія, 0+0+0+0) 48:41.8
Штурла Легрейд (Норвегія, 0+1+1+0) +58.5
Кантен Фійон Майє (Франція, 0+0+1+1) +1:10.6
Лукас Гофер (Італія, 1+1+0+0) +1:10.7
Антон Дудченко (Україна, 0+0+0+0) +1:10.9
Мартін Понсілуома (Швеція, 1+0+0+1) +1:18.1

✅Більше новин Відділення НОК України у Івано-Франківській області⤵️

Сайт – https://noc.if.ua
Фейсбук – https://www.facebook.com/nocifua
Інстаграм – www.instagram.com/nocifua
Телеграм – https://t.me/nocifua

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X