30 років з дня заснування Національного олімпійського комітету України
22 Грудня 2020
30 років з дня заснування Національного олімпійського комітету України

Сьогодні, 22 грудня виповнюється 30 років з дня заснування Національного олімпійського комітету України. Саме в цей день у 1990-му році Перша Генеральна асамблея засновників ухвалила історичне рішення.

Від імені Олімпійської родини Прикарпаття, щиро вітаємо вас з цією важливою датою!

Спортивна спільнота Івано-Франківської області висловлює Вам сердечну вдячність за постійну підтримку та бажає успішного втілення в життя всіх творчих задумів щодо соціально-спортивних і освітніх проектів!
Ці три десятиліття злагодженої командної роботи, були сповнені вагомими досягненнями, яскравими перемогами і рекордами, креативними ідеями та реалізованими проектами, спрямованими на виховання сильної і здорової української нації та невпинного росту і гордості за наших чемпіонів!

Шановний Сергію Назаровичу, дякуючи вам наша велика Олімпійська родина України пропагує спорт в суспільстві та поширює олімпійські цінності досконалості, дружби, завзятості, поваги, рівності, сміливості та солідарності по всій країні та за її межами.

Вітаю атлетів, колектив НОК, і всю Олімпійську спільноту України з 30-річним ювілеєм!

Вірю, що й надалі Національний олімпійський комітет буде продовжувати забезпечувати участь наших спортсменів в Олімпійських іграх, допомагати в розширенні міжнародного співробітництва, популяризації масового спорту та здорового способу життя, фізичного та духовного збагачення людей.

Міцного здоров’я і нових перемог !

З повагою, Голова Відділення НОК України в Івано-Франківській області

Мирослав Карабін

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
X